> Teams > Trainingen teams

Op deze pagina vind je een aantal praktische zaken omtrent het trainen.

Trainingstijden

Het eerste trainingtijdenschema voor seizoen 2019-2020 is voor de zomer bekendgemaakt (versie 6).

Per week 32 is er een update:  versie 7(klik door om te downloaden)

Kleedkamers

De kleedkamerindeling is niet vooraf exact vast te leggen vanwege ingelaste wedstrijden en onderhoud.

Onze verenigingsgastheer (Wim Dijkhoff) en de terreinmanager hebben een schema en weten van alle laatste wijzigingen.

Veldonderverdeling

Zie de plattegrond van ons sportpark (let op veld 5 bestaat niet meer).

De onderverdeling van de velden is allereerst in helften A en B en deze helften worden weer verdeeld in links (L) en rechts (R).

De logica is als volgt. Startend vanuit de plategrond met noord boven 'lees' je de velden van links naar rechts en dan van boven naar beneden. De helft die je dan het eerste tegen komt is A, de andere B. Kijk je van A naar B dan zijn de veldkwarten aan de linkerkant dus L en aan de rechterkant R.
Voor veld 4 (achter ons hoofdveld) ziet dat er dan bij benadering als volgt uit

4AR    4AL