> club > Commissies > Wedstrijdsecretariaat

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat geeft op wedstrijddagen alle ondersteuning die nodig is voor het soepel laten verlopen van de ontvangst van bezoekende club, het helpen van de scheidsrechters met de formaliteiten voor aanvang van de wedstrijden, het verwerken van de resultaten en rapporten van de scheidsrechters. De commissievoorzitter is eerste contactpersoon met de KNVB. De wedstrijdsecretariaatscommissie werkt nauw samen met de scheidsrechtercommissie waar het gaat om het inpassen van eigen scheidsrechters en met de accommodatiecommissie waar het gaat om de indelingen van wedstrijden op velden en spelende teams in kleedlokalen.

mailadres: wedstrijdsecretariaat@fc-eindhovenav.nl

Wil jouw club of team een oefenwedstrijd spelen tegen Eindhoven AV? Stuur dan een mailtje naar oefenwedstrijden@fc-eindhovenav.nl. Een antwoord volgt zo spoedig mogelijk, na overleg met leiders of coördinatoren.