Scheidsrechterscommissie

> club > Commissies > Scheidsrechterscommissie

De scheidsrechterscommissie heeft zich ten doel gesteld

- voldoende opgeleide scheidrechters voor zowel de zaterdag als de zondag te verkrijgen en te behouden.

- het imago van de verenigingsscheidsrechter te verbeteren en een aantrekkelijk en veilig klimaat te scheppen, waarbij de verenigingsscheidsrechters plezier hebben in het fluiten van een wedstrijd, met respect worden behandeld en zich veilig voelen vóór, tijdens en na een wedstrijd.

- de opleiding, begeleiding en kwaliteit van de arbitrage te waarborgen en daar waar nodig te verbeteren.

- vergroting van de betrokkenheid van ouders bij het “scheidsrechterwezen”. We willen dit doel bereiken door een aantrekkelijk klimaat te scheppen om de bestaande scheidsrechters te behouden en om nieuwe aan te trekken.

mailadres: scheidsrechters@fc-eindhovenav.nl

Onze scheidsrechterscoördinator Bert Wildenberg heeft wekelijks spreekuur, zie > contact > Spreekuren.

Er zal binnenkort nog meer te vinden zijn op onze site over en voor scheidsrechters.