club > Acties > Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt (Eindhoven waardeert)

In 2017 wordt de actie van het gratis passe-partout wederom verlengd. Vrijwilligers kunnen dus weer extra voordelig gaan zwemmen en schaatsen in Eindhoven.
Ten opzichte van voorgaande jaren zijn er nu 2 aparte passe-partouts omdat de schaatsbaan geprivatiseerd is. Met het passe-partout (ter waarde van € 50,00) kan men t/m 31 december 2017 extra voordelig zwemmen bij het ir. Ottenbad en bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Tevens kan men van 1 januari t/m 13 maart en vanaf medio oktober t/m 31 december 2017 voordelig schaatsen bij het IJssportcentrum Eindhoven. Bij het gebruik van het passe-partout geldt een bijbetaling van € 2,00 per bezoek. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bij het activeren van deze 2 waarderingsacties op Eindhoven Waardeert wordt er bij iedere actie één credit van het tegoed afgehaald.

Verkrijgen van een waardebon voor passe-partout
Als men gebruik wil maken van een waarderingsactie moet men geregistreerd zijn op Eindhovendoet.nl en een kortingspas hebben aangevraagd. In een handleiding wordt alles stap voor stap uitgelegd, hiervoor kan men op de volgende link klikken http://bit.ly/2hPb1RW

Ingeschreven vrijwilligers en actieve burgers kunnen een waardebon afhalen van 19 t/m 22 december 2016 en vanaf 2 januari 2017 bij Vrijwilligerspunt, Hoogstraat 1 te Eindhoven. De openingstijden zijn: maandag van 13.30 tot 19.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur, woensdag van 09.30 tot 17.30 en vrijdag van 9.30 tot 13.30 uur. U ontvangt de waardebon op vertoon van uw kortingspas.
Inleveren van de waardebon bij het ir. Ottenbad en Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep
Vanaf 2 januari 2017 kan de ingevulde waardebon ingeleverd worden bij de kassa van de zwembaden op vertoon van de kortingspas én de stadspas.

Inleveren van de waardebon bij het IJssportcentrum Eindhoven
Vanaf 1 januari 2017 kan de ingevulde waardebon ingeleverd worden bij de kassa van het IJssportcentrum op vertoon van de kortingspas. Bij de kassa ontvangt met een kaart waarop het passe-partout wordt geactiveerd.

Meer acties
Op www.eindhovenwaardeert.nl staan nog veel meer leuke, gezellige, sportieve acties en aanbiedingen. Deze acties zullen het gehele jaar door worden aangevuld.