Home » Club » Acties » Cash-from-the-cow

Cash-from-the-cow

Nieuw   =====>   Home » Club » Acties » Cash-from-the-cow » Kwadrantenactie

Kijk ook eens of je het plaatje al kunt raden dat zichtbaar wordt achter de verkochte kavels op ons hoofdveld: verkochte kavels

Op deze pagina informeren we iedereen over de voortgang van onze actie "cash-from-the-cow".

* * * * * * * * * * * * * * - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - tot nu toe verkochte kavels

Het hoofdveld wordt op zaterdag 7 april het domein van onze koe en alleen van onze koe want die mag niets in de weg gelegd worden om naar eigen goeddunken een mooie vlaai te produceren op een van de 2x2 meter-kavels waarin ons hoofdveld is onderverdeeld.

Prijzen

De hoofdprijs gaat naar de eigenaar van het kavel waar de vlaai is gevallen: € 400,-

maar dat niet alleen, ook de 8 omliggende kavels profiteren mee en winnen ieder € 25.-.

Moeten we dan allemaal lijdzaam toezien? Nee hoor, er zijn ook prijzen voor
  • het best verkopende team
  • de 2 best verkopende personen.

Kavels bemachtigen

Het leukste is natuurlijk een kavel te kopen via het team van je favorieten, want die kunnen er iets extra's mee winnen.
Je krijgt voor elke 10 euro een "Koe-pon” en daarmee ben je even eigenaar van een stukje hoofdveld.

Deze  voorverkoopronde door jeugdleden gaat van start op zaterdag 3 februari.

Vanaf Maart gaan de koe-pons in de losse verkoop.

Spelreglement

Voor A4-pdf klik hier.

1. Het “Cash from the cow event” vindt plaats op 7 april 2018.
  2. Het kavelnummer staat genoteerd op naam van de koper bij de organisatie.
  3. Op 7 april wordt het veld afgezet en om 17.00 uur wordt de koe losgelaten. De koe heeft 1 uur de tijd een geweldig mooie koeievlaai op één of meer van de kavels te droppen.
  4. Als de koe “de vlaai dropt” stopt het spel. De eigenaar of eigenaren van het/de winnende kavel(s) wint of winnen de (gedeelde) hoofdprijs. Dit wordt een kwartier nadat de koe heeft gescheten bekend gemaakt.
  5. Wanneer de koe niet binnen een uur de vlaai heeft gedropt, dan is het winnende kavel waar de koe op dat moment staat met zijn rechter achterpoot.
  6. Als de koe de vlaai op een kavel dropt dat niet is verkocht, dan zal de hoofdprijs worden gedoneerd aan ‘Stichting Jeugd Sportfonds Eindhoven’.
  7. Indien een toeschouwer de wil van de koe zal proberen te beïnvloeden, op welke wijze dan ook, zal hij/zij direct van het evenement verwijderd worden. Zijn/haar koepon zal zijn geldigheid verliezen. Als de koe op het betreffende kavel zal schijten dan treedt regel 6 in werking.
  8. Het is verboden voor de toeschouwers om het veld te betreden en het is verboden de koe te voeren. Gebeurt dit wel dan gaat regel 7 in werking.
  9. De niet verkochte kavels blijven in het bezit van de organisatie.
  10. De organisatie zal zo eerlijk mogelijk handelen tijdens de wedstrijd. Er is geen mogelijkheid voor discussie. De commissie heeft altijd het laatste woord en neemt niet deel aan deze actie.
  11. Ieder die één of meerdere kavels heeft gekocht zal zich moeten houden aan deze spelregels. Dit geldt ook voor toeschouwers die niet deelnemen aan de wedstrijd.
  12. De spelregels kunnen door de organisatie, te allen tijde, eenzijdig aangepast worden.

Koepon-verkoopformulieren

Klik hier voor de koepon-verkoopformulieren op A4 met op de achterkant de regels.
Hieronder staat de belangrijkste informatie

WAAR KAN IK EEN KOEPON KOPEN?
Bij de leden die met formulieren rondgaan, en op woensdag en zaterdag in ons paviljoen. Na betaling ontvang je per email een bericht met informatie en je kavelnummer(s). De indeling van de kavels wordt willekeurig gemaakt door de wedstrijdleiding. Zij zullen bijhouden hoeveel koepons er verkocht zijn en hoeveel er nog beschikbaar zijn. Wees er snel bij want op=op!.

WANNEER KAN JE KOEPONS KOPEN OP DE VOETBALCLUB?
Wekelijks op woensdagavond van 18.30 tot 20:00 uur en op zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 op de club in het paviljoen. Dat kan bij een duidelijk herkenbaar punt.

WIE DE MEESTE KOEPONS VOOR DE CLUB VERKOOPT VERDIENT:
  • De 1e teamprijs is een fantastisch uitje voor het gehele team (spelers & trainer en leider).
  • De 2e teamprijs is een set bestaande uit: waterzak, bidonrek, ballennet en hesjes.
  • De 1e individuele prijs is een waardebon van € 50,- te besteden aan Joma kleding.
  • De 2e individuele prijs is een FC Eindhoven Hoody.
DE PRIJS VAN EEN KOEPON BEDRAAGT € 10,-

Deze actie is al eerder aangekondigd (zie nieuws-item en agenda-item) en alle leiders hebben extra informatie ontvangen.

Verdere informatie