Home » Club » Acties » Cash-from-the-cow » Kwadrantenactie

Kwadrantenactie

Beste koeponhouder,

Tijdens ons Cash-from-the-cow evenement maak je kans op een leuk extraatje met elk gekochte koepon.

Je hebt 25 % kans met elke koepon!

Het veld wordt namelijk opgedeeld in 4 kwadranten;

blauw wit
zwart  groen

Ligt jouw kavel in het kwadrant van de winnende kavel dan kun je een gratis consumptie aan de bar krijgen.

Het enige wat je hoeft te doen:

• uiterlijk 16.30u aanwezig zijn

• je tussen 15u en 16.45u melden bij de Cash-from-The-Cow-tafel in het paviljoen (je ontvangt een kwadrant-bon per elke koepon die je hebt gekocht)

• een ID of ander identiteitsbewijs bij je te hebben voor geval de organisatie je nog niet kent

Zodra het winnende kavel bekend is (en daarmee het winnende kwadrant) kun je je bon(nen) inleveren in het paviljoen voor een gratis drankje of andere consumptie. Deze bonnen zijn de rest van de dag geldig (dus ook tijdens de wedstrijd VR1 Topklasse).

Je kunt op de dag zelf ook nog koepons kopen in het paviljoen, dit kan tot uiterlijk 16 uur.

Tot zaterdag 7 april!