Contributie 2018-2019

€ 170,00

mini's (O6 en O7)

€ 115,00

De contributie is een van de belangrijkste inkomstenbronnen van de club. Zonder uw betaling geen activiteiten bij FC Eindhoven AV. Daarom is het belangrijk dat het geld op tijd overgemaakt wordt.

FC Eindhoven AV heeft als regel gesteld dat de contributie vóór 15 september van het betreffende seizoen betaald moet worden (dit is de peildatum).

Wie dan nog niet heeft betaald, kan niet meer meespelen in zijn team!!

De club stuurt herinneringen naar het bij ons bekende eerste emailadres; zorg dat de club altijd een werkend emailadres beschikbaar heeft (moet ook van de KNVB!). Hoort u niets, neem dan zelf contact op.

De categorie waar een speler volgens de KNVB qua leeftijd in uitkomt bepaalt de hoogte van de contributie, niet de competitie waarin een speler met zijn/haar team speelt.

Voor verdere vragen kun je terecht bij de penningmeester: penningmeester@fc-eindhovenav.nl.