> club > Clubinfo > Clubkleding

Clubkleding

Kledingfonds

Vanaf seizoen 2013/2014 verzorgt FC Eindhoven wedstrijdtenues voor elk team. Na betaling van de contributie krijgt elk spelend lid een tenue  in bruikleen. De kleding blijft dus eigen­dom van de club. Spelende leden be­ta­len een jaar­lijkse vergoeding voor de bruikleen. Dit bedrag is verwerkt in de contributie.

Het clubtenue van het merk Joma bestaat uit een blauw/wit shirt met club-logo. Daarnaast een zwart voetbalshort en een paar blauw/wit geringde sokken.  Keepers krijgen een keeper­shirt , broek en bijpassende sokken voorzien van clublogo.

FCE tenue

FC Eindhoven stelt de volgende regels aan het gebruik van de kleding:

De kleding mag uitsluitend tijdens een voetbalwedstrijd van FC Eindhoven worden gebruikt. Het is niet toegestaan om het wedstrijdtenue te dragen tijdens trainingen of andere gelegenheden. De kleding mag niet individueel mee naar huis worden genomen. Wedstrijden van FC Eindhoven worden altijd gespeeld in het officiële blauw/wit JOMA- tenue.

Zonder toestemming van het bestuur mogen op de kleding geen teksten of andere uitingen worden aangebracht.

Na gebruik worden de shirts en shorts per team verzameld en bewaard in de bijgeleverde teamtas. Het team maakt afspraken over wie de kleding wast. Bijvoorbeeld bij toerbeurt afwisselen of onderling afspreken dat er één vaste persoon de wasbeurten verzorgt. In elke teamtas zit een wasinstructie plus een overzichtslijst van wat de teamset bevat. Elke speler wast in principe zelf zijn sokken. Het is ten niet toegestaan om de kleding (m.u.v sokken) in eigen beheer te houden/geven.

Sokken worden eenmalig verstrekt. Wie na het eerste paar nieuwe sokken nodig heeft,  koopt deze zelf in de kledingshop van FC Eindhoven of bij de bar.

Het is door de KNVB verplicht thermo kleding te dragen in tenue kleuren. Er is door het bestuur besloten dat dit de blauwe kleur van ons shirt is. Deze thermo kleding is geen onderdeel van het kledingfonds. Wel zijn de thermo shirts te bestellen via kleding@fc-eindhovenav.nl

Als er tijdens de wedstrijd schade aan de kleding (m.u.v. de sokken) is ontstaan, meldt de speler dit direct na afloop van de wedstrijd bij de leider. Deze meldt dit direct bij de kledingcommissie: kleding@fc-eindhovenav.nl. Voor schade aan de kleding (m.u.v. sokken) die tijdens een wedstrijd is ontstaan, zal de speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld. Dit is ter beoordeling van de leider i.o.m. de kledingcommissie.

Vermissing van kledingstukken dient direct gemeld te worden bij de kledingcommissie. De vervangingskosten zijn dan voor het team/ de speler. Bij vermeende diefstal/vernieling moet een proces-verbaal van de aangifte van de politie worden overlegd.

Wanneer aan het einde van het seizoen (of gedurende het seizoen) blijkt dat er spullen ontbreken of kleding beschadigd is, terwijl dit niet is gemeld aan de kledingcommissie, worden de vervangingskosten in rekening gebracht bij het lid (of bij de wettelijke vertegenwoordiger).

Lid worden van FC Eindhoven AV betekend automatisch  deel  nemen aan het kledingfonds.

Indien er gesponsorde teamkleding verstrekt  wordt dien je deze compleet en schoon aan het einde van het seizoen in te leveren bij je leider of trainer. Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt samen met de sponsor bepaald welk team deze spullen weer gaat gebruiken.

Naast wedstrijd kleding is het ook mogelijke trainingspakken, truien jassen shirts etc. etc. in de officiële club kleuren aan te schaffen. Kom hiervoor op zaterdag ochtend langs in de kantine of kijk op de website naar het aanbod.

De hoogte van de jaarlijkse bijdrage aan het kledingplan kan worden gewijzigd / vastgelegd tijdens een Algemene Leden Vergadering.

Kijk voor meer informatie op de site van de kledingcommissie. De webwinkel is ook weer in de lucht!

Namens de kledingcommissie

Desiree van Soest en Natasja Klokgieters

Contact: kleding@fc-eindhovenav.nl

Wilt u een team voorzien van sponsorkleding?

Kijk dan op de sponsorpagina voor de mogelijkheden.