Nieuwe leden

ATTENTIE: Speel je al bij een club en wil je overschrijven naar FC Eindhoven AV? Kijk dan op de speciale pagina Overschrijven

Nieuwe leden zijn uiteraard altijd van harte welkom. In de maanden mei-augustus is aanmelden meestal geen probleem. Voor het nieuwe seizoen wordt dan bij de indeling van teams rekening gehouden met nieuwe leden. Bij de jeugd is het per categorie verschillend of er plaats is, informeer dus altijd vooraf.

Aanmelden tijdens het seizoen kan, maar dan is plaatsing bij een team niet zeker. Dat hangt af van het aantal teams en aantallen spelers. Om geplaatst te kunnen worden in een team moet er eerst ingeschreven worden als lid (info hieronder). Na inschrijving volgt plaatsing in een team, mits daar plaats is (inschrijving is dus een voorwaarde, maar nog geen garantie voor plaatsing). Specifiek voor JO-9 geldt dat wanneer er geen plaats is, ze vaak wel tijdelijk bij de mini's kunnen meetrainen.

Meer informatie/aanmelden voor senioren:
info@fc-eindhovenav.nl
Meer informatie/aanmelden voor junioren, pupillen en mini's: communicatie@f
c-eindhovenav.nl

Voor het inschrijven van jeugdspelers verdient het aanbeveling om vooraf al contact te leggen met de jeugdvoorzitter (jeugdvoorzitter@fc-eindhovenav.nl) zodat alles goed terechtkomt; hij kan ook een uitgebreid inschrijfformulier aanleveren waarop al veel gegevens vooringevuld zijn.

Senioren die lid willen worden kunnen op het wedstrijdsecretariaat een inschrijfformulier afhalen of van deze site downloaden als word-document (2016-17) of pdf-document (2016-17) . Let op dat formulieren verouderd kunnen zijn en dat de contributiebedragen al aangepast kunnen zijn. Het is altijd beter eerst via email contact te leggen met de club.

Elk inschrijfformulier moet helemaal ingevuld en ondertekend worden en met inschrijfgeld weer ingeleverd worden bij een functionaris van de club. De 15 euro inschrijfgeld kan ter plekke voldaan worden (ook via pinnen in de kantine). Door het jaar heen kan dat op zaterdagen ingeleverd worden als het wedstrijdsecretariaat bezet is.

D-spelers en ouder moeten voor een spelerspas (zonder spelerspas kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden) een digitale pasfoto aanleveren.

Alle info over contributie vind je hier

Kleding

Nieuwe spelers krijgen clubkleding van FC Eindhoven AV in bruikleen. Als je je als lid afmeldt, gaat het tenue via het team terug naar de club. Verschillende teams hebben sponsorkleding. Meer informatie: zie de pagina over
clubkleding