Speelschema 2017-2018

> wedstrijden > Speelschema 2017-2018
Het speelschema voor het seizoen 2017-2018 is te vinden op deze pagina.

In welke weken er gevoetbald wordt voor beker of competitie, bijvoorbeeld in de vakanties, is afhankelijk van het team. Bij Eindhoven AV spelen het 1e herenteam,  Vrouwen 1 en 2, A1, C1, D1 (JO13-1), d1 (JO12-1), E1, mE1 in de categorie A. In die categorie wordt niet altijd rekening gehouden met vakanties. Alle overige teams komen uit in de categorie B.

Het speeldagenschema kan je vinden op de site van de KNVB door hier te klikken en  hier voor excel.

Meer info kan je vinden op deze pagina van de KNVB.

Toelichting:

- Zoek bovenin in de horizontale balk de juiste categorie.

- Schema 6 of 12 betekent een competitiepoule met 6 of 12 tegenstanders. Reeksen is een najaars- of voorjaarscompetitie, heel jaar spreekt voor zich.

- In de verticale kolom staat vervolgens wat er op welke datum te doen is. WD is wedstrijddag met het nummer.

- Beker spreekt voor zich, en inhaal/beker zijn wedstrijddagen die vrij zijn, tenzij een team dan beker speelt of afgelaste wedstrijden moet inhalen.

- LET OP: gedurende het seizoen wil dit speelschema nog wel eens wijzigen. Dat proberen we hier bij te houden.