« ga terug

Infoavond spelregels pupillenwedstrijden (20:00-21:00)

25 oktober 2018

Speciaal voor alle ouders die een rol hebben in het begeleiden van pupillenwedstrijden organiseert de scheidsrechterscommissie een infoavond.

Bij FC Eindhoven AV, worden de wedstrijden in de categorieën voor JO7-8-9-10-11-12 door eigen ouders en jeugd (13 tot 16 jaar) begeleid (gefloten). Om dit goed te kunnen doen is kennis van de regels nodig. Op deze avond gaan we in op deze door de KNVB ingestelde regels en de verschillen per categorie.

Dagmar Tijssens, die de aanstelling van de spelbegeleiders op elke zaterdagochtend regelt en de instructie verzorgt van onze junioren die dan moeten fluiten, zal de uitleg geven over de regels deze avond en zal ons beleid uiteenzetten.

Kort samengevat is het clubbeleid dat we eigen scheidsrechters willen opleiden en inzetten die in staat zijn onze pupillenwedstrijden zo te begeleiden dat iedereen er plezier in heeft en dat we ouders opleiden als scheidsrechterbegeleider om onze junior-scheidsrechters bij te staan.

Naast het toelichten van de regels is er deze avond ook ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Wanneer: 25 oktober 2018
Hoe laat: 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur
Waar: kantine FC Eindhoven AV, velddoornweg 6
Voor wie: alle scheidsrechterbegeleiders (1 per pupillenteam) en geïnteresseerde juniorscheidsrechters