Joma nieuwe kledingsponsor voetbaltrio

zaterdag 10 augustus 2013 - 18:42u  |  Vereniging

[Afbeelding]   [Afbeelding]   [Afbeelding]

[Afbeelding]

FC Eindhoven, profs en amateurs, en Club Futsal Eindhoven hebben samen een nieuwe overeenkomst afgesloten met het sportmerk Joma.

Zaterdag 18 mei, voorafgaand aan de halve finale om het landskampioenschap zaalvoetbal, ondertekenden vertegenwoordigers van de clubs een driejarig kledingsponsorcontract.

FC Eindhoven is de eerste Nederlandse BVO die, naast clubs zoals Standard Luik en Valencia, vanaf de start van het nieuwe seizoen in de kledij van dit gerenommeerde Spaanse sportmerk zal spelen.

Ook de mini's, jeugd, vrouwen en lagere seniorenteams van FC Eindhoven worden vanaf het seizoen 2013-2014 gekleed door Joma.

De uitstekende onderlinge verstandhouding­ en samenwerking tussen deze drie Eindhovense clubs heeft voor een extra interessante package-deal gezorgd waardoor Joma zich ook voor langere termijn wilde binden. Met het kleden van een Eindhovense BVO, de Eindhovense landskampioen zaalvoetbal en een vooraanstaande Eindhovense amateurverenigi­ng heeft Joma dus direct een stevige en hoogwaardige vertegenwoordig­ing in Eindhoven.

De levering van de kleding zal verzorgd worden door Bianca van Gastel, zoals ook nu via de website en de kledingwinkel. Daarbij wordt samengewerkt met Brabant Sports. Eindhoven AV verwelkomt deze dealer als nieuwe partner. Het bedrijf was al verbonden aan FC Eindhoven.

Tags: FC Eindhoven, Eindhoven AV, Nieuwe shirts, Joma, sponsor