Jeugdspeler geroyeerd door bestuur

zondag 22 april 2012 - 22:15u  |  Bestuur

Het bestuur van Eindhoven AV heeft - na raadpleging van de commissie Normen en Waarden - de impopulaire maatregel moeten nemen om een C-junior als lid van de club te royeren. Dat gebeurt vanwege diverse misdragingen binnen en buiten het veld. De daaruit voortvloeiende gesprekken hebben niet het gewenste resultaat opgeleverd. Een laatste poging het verloren vertrouwen te herwinnen is door de speler niet opgepakt, met directe uitsluiting tot gevolg.

Het bestuur betreurt deze beslissing ten zeerste, maar kon niet anders meer ten opzichte van de overige leden. Wij zijn immers een vereniging die normen en waarden (zie Eindhovense Norm) hoog in het vaandel heeft.

Tags: Eindhoven AV, normen en waarden, geroyeerd