Naar FC Eindhoven in playoffs!

zondag 27 april 2014 - 20:07u  |  Activiteiten

FC Eindhoven speelt vrijdag 2 mei de return in de eerste ronde van de Jupiler Playoffs tegen Sparta Rotterdam in Rotterdam. FC Eindhoven heeft een gunstige uitgangssituatie door de 1-1 uit in Rotterdam. Omdat de uitgescoorde goals dubbel tellen bij gelijkspel, volstaat een 0-0.

Voor deze wedstrijd zijn 500 kaarten beschikbaar gesteld voor de leden van FC Eindhoven AV.

Aanmelden kan per team via Facilitair@fc-eindhovenav.nl . De aangevraagde kaartjes zijn vanaf woensdagavond af te halen bij de bar in de kantine aan de Velddoornweg.

Ook hiervoor geldt op is op! Leuk team uitje in de mei vakantie!

Tags: FC Eindhoven AV, Jupiler League, Playoffs, FC Eindhoven, gratis, thuiswedstrijden