KNVB-actie Je kunt mijn rug op!

donderdag 21 augustus 2014 - 17:58u  |  Activiteiten

Een dag lang de spelersbus van het Nederlands elftal, met je hele team naar een EK-oefenduel, of als spelersbegeleider van onze Oranje-helden het veld op? Alle jonge voetballers van Nederland maken nog tot en met zaterdag 30 augustus kans op deze droomprijzen.

Meedoen is heel eenvoudig. Ga naar de website van Je Kunt Mijn Rug Op,  upload een foto en vraag je ouders, opa, oma, ooms en tantes om je te sponsoren. Zo kun je droomprijzen winnen en steun je direct kinderen met een spierziekte.

Gewoon lekker kunnen voetballen. Voor de meeste kinderen is dat de gewoonste – en de leukste – zaak van de wereld. Meer dan 20.000 kinderen in Nederland kunnen dat niet. Hun spieren zijn ziek en dat maakt sporten voor hen zo goed als onmogelijk. Het geld wat we met elkaar ophalen wordt gebruikt voor onderzoek naar spierziekten (Duchenne) en om deelname van kinderen met een beperking op voetbalverenigingen te verbeteren.

De spelers van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gingen jullie al voor en ook Soufiane Touzani zet zich in voor de actie. Nu is het de beurt aan jou! Ga snel naar de website!

Bekijk het filmpje met de opkomst van de spelers tijdens de Johan Cruijff Schaal!
Bekijk het filmpje van Soufiane Touzani!

Tags: FC Eindhoven AV, KNVB, Duchenne, spierziekten, actie