Zaalvoetbaltoernooi, maar dan anders

donderdag 9 oktober 2014 - 21:21u  |  Activiteiten

 


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Op zaterdag 27 december vindt weer het jaarlijkse FC Eindhoven AV Kerstzaalvoetbal-toernooi plaats.

Dit jaar vinden we het tijd voor verandering. We verlaten sporthal Tivoli en verhuizen naar sporthal Hoeveland in Waalre (gelegen naast de velden van VV Waalre aan de Meester Slootsweg 3).

Daar zal worden gespeeld op het speciale Indoor Soccer-kunstgras. Je speelt gewoon op sportschoenen, niet op voetbalschoenen. Er staat een boarding rond het veld en er is een net over het gehele speelveld gespannen, zodat de bal niet uit kan gaan.

 We hebben de hele hal van 9.00 tot 21.00 uur tot onze beschikking.

De uitnodiging voor inschrijving van teams volgt begin november volgen.

 

De F’jes bijten om 9.00 uur het spits af. Daarna is het de beurt aan de E, D, C en B en A. Mocht er tijd over zijn, dan kunnen de senioren en de vrouwen ook aansluiten.

Zoals ieder jaar worden de teams door elkaar gehusseld. Dus het is niet van belang dat een heel team deelneemt. Wanneer 5 van de 10 (of 9 van de 14) spelers willen deelnemen is dit geen probleem.

Tevens is medewerking van ouders zeer gewenst voor begeleiding, fluiten van wedstrijdjes e.d. Dit kunnen zij op het inschrijf formulier aangeven.

 

Voor meer informatie, zie de site van de sporthal. www.sporthalhoeveland.nl

 


Tags: FC Eindhoven AV, zaalvoetbaltoernooi, toernooi