Henk Grooteboer: bedankt voor alle kaartjes!

donderdag 11 december 2014 - 18:33u  |  Vrijwilligers

Henk Grooteboer, trainer van E5, is 60 geworden en dat heeft hij gevierd ook. Na het bericht op deze site, kreeg Henk heel veel kaartjes en zelfs bloemen van de club. 'Daarvoor wil ik de club bedanken. Ook E5 stuurde een kaart. Bedankt jongens! En natuurlijk bedank ik verder iedereen die op mijn verjaardag is geweest. Het was een leuke avond."
Grooteboer besluit zijn bericht met: "En ik hoop dat ik na de winter stop er weer bij ben. Groetjes van Henk."

Henk werd 7 december 60 jaar. Hij is daarmee misschien wel de oudste leider/trainer bij de jeugd. Al 23 jaar is Henk actief bij de jeugdteams van FC Eindhoven AV, voorheen Eindhoven AV/EVV. Verschillende teams werden onder zijn leiding kampioen of zater er dicht bij. En: "Ik heb er nog steeds heel veel plezier in", laat de jarige weten.

Tags: Fc Eindhoven AV, vrijwilligers, leider, E5