Jouw professionele team foto en eigen foto!

vrijdag 23 oktober 2015 - 19:02u  |  Activiteiten

PROJECT VOETBALHELD

Wil jij als een echte voetbalheld professioneel gefotografeerd worden?

En wil jij aan iedereen laten zien dat je trots bent op je club?

We hebben een professionele fotograaf bereid gevonden om dit te komen doen op maandagavond 2, dinsdagavond 3 (rondom de training) en zaterdagochtend 7 november.

We maken een mooie foto van je team en er worden ook individuele stoere voetbal foto’s van jou gemaakt. De teamfoto’s worden op de website en in het clubhuis geplaatst.

Alle foto’s worden professioneel bewerkt met een verbluffend resultaat.

Deze geweldige foto kun je laten afdrukken op een broodtrommel, drinkbeker, poster, fotokaart, muismat, gymtas, placemat of poster. Uiteraard voorzien van ons FC Eindhoven Logo.

LET OP; je kan je foto laten voorzien van een unieke achtergrond.  Daarvoor willen we je vragen, om voetbalkleding die je niet meer past, of spullen die je wellicht dubbel hebt, of die je graag weg zou willen geven, dan op de foto-dag mee te nemen. Een vrijwillige  financiële bijdrage ( min. € 2,50 ) kan natuurlijk ook. Hieronder wordt toegelicht wat er met de kleding en bijdrage gebeurd.

Behalve sportieve ambities, is FC Eindhoven ook sociaal maatschappelijk betrokken en daarom gaan we samen met de fotograaf een speciaal project in beeld te brengen.

Hiervoor is de fotograaf op dit moment op reis om wat van de allerarmste kinderen in Europa op te zoeken. Kinderen die daar voetballen op een vuilnisbelt of in een vervallen woonomgeving.

Voor veel kinderen/ mensen is het normaal om te kunnen voetballen maar niet voor iedereen.

Met de spullen die jullie hebben ingeleverd gaan we deze arme kinderen verrassen. Het doel is om voor hen een voetbal veld te creëren zodat ook zij hun talenten kunnen ontwikkelen en gewoon plezier kunnen hebben samen.

En wie weet komt daar wel weer een echte voetbal held uit!

Alle leden worden opgeroepen om deze actie te delen met Opa en Oma, Oom en tante andere familie of vrienden of vriendinnetjes. Ook kan je het vermelden op een verjaardag, met Sinterklaas of op je Kerst verlanglijstje.

Op bovenstaande dagen wordt er in de teamkleding getraind.

Graag 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn.

*We gaan je eigen foto gratis aanbieden in klein formaat zodat je jezelf al als een echte held kan vertegenwoordigen op Facebook of instagram of op een andere manier.

Namens het bestuur en de sponsorcommissie bedankt voor jullie inzet en vooral veel plezier!