Startindeling jeugd najaar 2016

woensdag 29 juni 2016 - 18:19u  |  Jeugd

 


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


De teamindeling voor het komende seizoen is bekend. Het proces is iets anders gegaan dan afgelopen jaren, zoals ook uitgelegd is op de informatieavond van de TC. Naast meekijken gedurende het seizoen heeft de TC input gehaald bij de leiders en trainers en ook zijn de wensen van de spelers zoveel mogelijk verzameld en meegenomen waar mogelijk. Ondanks alle zorg die we er aan besteed hebben kunnen spelers natuurlijk altijd teleurgesteld zijn in de indeling, omdat ze anders zijn ingedeeld dan verwacht of toch niet terecht zijn gekomen bij de vriendjes waar ze op gehoopt hadden. Hier vind je een achtergrond artikel hier over (bron: Trouw).

Zoals je kan zien aan het aantal elftallen zijn we als vereniging flink gegroeid dit seizoen, daar zijn we trots op.

 

Dit is de indeling zoals we het seizoen gaan starten. 

 

Voor de indeling van de F en E klik hier

Voor de indeling van de D en C klik hier

Voor de indeling van de B en A klik hier

De indeling van de meidenteams is nog niet gereed, die zal later deze maand bekend gemaakt worden.

 

Voor de start van het nieuwe seizoen moet er naast de indeling nog veel geregeld worden. Het trainingsschema is nog niet af, hier wordt door het bestuur ism de TC nog aan gesleuteld. Dit is een lastige opgave aangezien we terug gaan aantal in trainingsvelden en omdat we meer teams hebben dan afgelopen seizoen. Het trainingsschema zal in de loop van juni bekend gemaakt worden op de site.

Momenteel zijn onze velden in onderhoud. We kunnen vanaf 29 augustus gaan beginnen met trainen.

Nog niet alle elftallen hebben een trainer/leider, dit moet verder door de teams ingevuld gaan worden. Je kan hiervoor de coordinator benaderen.

 

Namens bestuur en commissie Informatie en Communicatie

Jos van Vliet