Mini's starten op 24 september

woensdag 14 september 2016 - 08:28u  |  Jeugd

De reguliere competitie start dit jaar op 18 september, de mini's gaan een week later weer voetballen op zaterdag 24 september.

De opzet zal hetzelfde zijn als afgelopen seizoen, dus trainingen iedere zaterdag van 9:45 uur tot 10:45 uur. Zoals je wellicht gelezen hebt krijgt de hele vereniging nieuwe tenue's, dat geldt ook voor de mini's.

De jongens van 2009 zijn doorgestroomd naar de F en gaan aan hun eerste echte competitie beginnen, dus iedereen van 2010 en 2011 is welkom.

Op de eerste training zullen de mini's ook de nieuwe tenues uitgereik krijgen.

Voor potentiële nieuwe leden: er is voldoende plaats bij de mini's. Mocht je belangstelling hebben om te komen spelen, stuur dan een mailtje naar mini-coordinator@fc-eindhovenav.nl. Geef naam en geboortedatum door en ik zet je op de lijst voor het komende seizoen. Een uitnodiging volgt in september. Nieuwe mini's kunnen 2x meetrainen om te kijken of het bevalt, daarna moeten ze lid worden.

Zoals bij de laatste keer al aangekondigd zullen Bertie en ik stoppen met de coordinatie van de mini's, dus de eerste keer wil ik met de ouders om de tafel om iemand te vinden aan wie wij het stokje kunnen overdragen. Fabian en Mario blijven wel de trainers en we zullen dat weer aanvullen met enthousiaste jeugdleden.

Fijne vakantie en tot september!

Jos van Vliet