dinsdag 1 november 2016 - 21:58u  |  Jeugd

 


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


"Peter Bruinius" Kerstzaalvoetbal toernooi Jeugd

 

Zoals ieder jaar organiseert FC Eindhoven AV ook nu weer  het KERST zaalvoetbal toernooi voor onze jeugd. Zoals gebruikelijk is dit op derde kerstdag, dus dinsdag 27 december 2016.

 

We houden dit toernooi in SPORTHAL HOEVELAND (www.sporthalhoeveland.nl), dit is een indoor kunstgras hal.

 

We hopen natuurlijk op een grote deelname van zo veel mogelijk jeugdspe(e)l(st)ers. Schrijf je dus nu 1 met je team!

 

Praktische zaken

 

Er zal een indeling worden gemaakt voor de diverse leeftijds categorieën (C, D, E, F). Deelname is niet als team, maar alle teams worden door elkaar gehusseld. Dus wanneer er bv maar 4 spelers kunnen deelnemen uit een team, dan is dat geen probleem. De indeling van de teams en wedstrijdprogramma komen op de site te staan.

Om 09.00 uur starten we met de F pupillen. Vervolgens de E, D en C. Ook spelen de meisjes C bij de C mee, de meisjes D bij de D en de meisjes E bij de E.

De aanvangstijd voor de overige categorieën is afhankelijk van deelname van de spelers. Het programma is van 09.00 uur t/m 18.00 uur.

 

Plaats van he toernooi:

Sporthal HOEVELAND

Meester Slootsweg 3

5581 AS Waalre

 

Aanmelding

 

Om de aanmelding in goede banen te leiden vindt de aanmelding plaats per team. Aan alle leiders van de teams dus de taak te inventariseren wie er mee wil doen en dit dan door te geven via het inschrijfformulier (hier te downloaden). Op het formulier ook begeleider/trainer vermelden die mee komt.

 

Deadline

 

T/m WOENSDAG 07 DEC 2016 is het formulier te mailen naar secretaris@fc-eindhovenav.nl

Inschrijven na 7 december is niet meer mogelijk.

 

Aangezien we deze dag niet zonder begeleiders voor de teams en scheidsrechters kunnen, wordt er ook een beroep gedaan op alle ouders, verzorgers, trainers, begeleiders om zich op te werpen als begeleider en / of scheidsrechter voor deze dag. Dit ook graag vermelden op het inschrijfformulier.

 

Naamgever van het toernooi is Peter Bruinius, lees hier meer over de achtergrond hiervan