Sinterklaas komt op zondag 20 november!

dinsdag 1 november 2016 - 22:12u  |  Accommodatie

Sinterklaas bezoekt ook dit jaar onze club samen met zijn zwarte pieten.

Daar willen wij graag uw zoon of dochter voor uitnodigen.
Omdat de Sint ook een dagje ouder wordt is de zaterdag te druk voor hem, daarom is de sinterklaasmiddag op:

Zondag 20 november a.s. om 12:00 uur.

Als uw zoon of dochter hierbij wil en kan zijn vragen wij u om daarvoor deze invulstrook in te leveren bij

de leider of trainer van het team van uw spelertje. Met een kort verhaaltje over uw zoon of dochter.

Dit is bedoeld voor alle mini en F spelers.

U kunt de invulstrook inleveren tot 12 november. De trainer/leider zal ook een kleurplaat overhandigen

zodat uw zoon of dochter ook mee kan doen met een kleurwedstrijd. Deze kleurplaat kan je ook hier downloaden en printen.

Deze kleurplaat kunt u tot 19 november inleveren aan de bar in de kantine waar ze dan allemaal opgehangen gaan worden

en de hoofdpiet per leeftijd een kleurplaat als winnende aan zal wijzen tijdens de sinterklaasmiddag.
Wij hopen u te mogen verwelkomen samen met Sint en Piet en op een grote opkomst!
Met sportieve groet,

Evenementengroep FC Eindhoven AV
Echter alleen inleveren als u kind ook daadwerkelijk komt!