Sportplaatjesactie Jumbo van start op 23-11

donderdag 24 november 2016 - 08:57u  |  Activiteiten

Sportplaatjesactie FC Eindhoven AV op woensdag 23 november van start bij Jumbo Eindhoven!

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 23 november ontvangen klanten van Jumbo Boschdijk, Boutenslaan, Geldropseweg, Kastelenplein en Pagelaan bij € 15,-* aan boodschappen een setje met FC Eindhoven AV-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke FC Eindhoven AV-verzamelalbum

Alle 586 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor FC Eindhoven AV ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt! Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 19 november via de leiders op de vereniging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van FC Eindhoven AV. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Eindhoven.

Namens het bestuur van FC Eindhoven AV en Jumbo Eindhoven, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage

Alle info over de aktie is ook hier op de site verzameld.