In memoriam Fabian Hofwijks

zondag 11 december 2016 - 19:37u  |  Bestuur

Met grote verslagenheid hebben we vandaag vernomen dat Fabian Hofwijks afgelopen nacht overleden is. Volkomen onverwacht voor iedereen is een hartfalen hem fataal geworden. Fabian is 52 jaar geworden.

Alle wedstrijden deze zondag zijn afgelast en we zijn met velen bij  de club bij elkaar geweest om het verdriet te delen en om steun bij elkaar te vinden.

Fabian was nauw verweven met onze club, zo was hij o.a. trainer van de mini's, C1 en A1 en technisch jeugdcoördinator. Hij was vele uren per week op en naast het veld te vinden en hij was daarmee zowel qua voetval als sociaal een belangrijke spil in onze vereniging.

We wensen namens het bestuur alle nabestaanden en de club veel sterkte toe met dit grote verlies.

Het bestuur van FC Eindhoven AV

Het is mogelijk om uw persoonlijke condoleance te betuigen in het clubhuis van FC Eindhoven AV.

Adres: Velddoornweg 6, 5644 SZ Eindhoven.

Maandag t/m donderdag van 18.30 uur tot 22.00 uur.

Mocht er meer bekend zijn over de uitvaart dan plaatsen we dat hier.

[Afbeelding]