Verslag ledenraadpleging 14 maart

zaterdag 18 maart 2017 - 13:50u  |  Accommodatie

Op 14 maart heeft de ledenraadpleging plaatsgevonden. In een redelijk drukke kantine hebben we met z'n allen in een constructieve sfeer gediscussieerd hoe we vooral meer mensen actief krijgen binnen de club en hoe we de doorgroei naar de sleutelposities kunnen bevorderen.

Via deze weg willen we jullie allemaal heel hartelijk bedanken natuurlijk.

Eerst een sfeerimpressie:

[Afbeelding]  [Afbeelding]

Vooraf was gevraagd om onderwerpen aan te dragen voor de raadpleging. Aangezien hier weinig inbreng op gekomen is zijn er enkele onderwerpen voorbereid. Een overzicht van de aanpak van de avond kan je hier in een presentatie vinden.

Startpunt voor de discussie is onderstaand overzicht van welke functies aan het eind van dit seizoen vrij komen en dus ingevuld moeten worden:

[Afbeelding]

Vervolgens zijn alle aanwezige leden willekeurig verdeeld in 4 groepen, waarbij iedere groep over een van de volgende 4 thema's nagedacht heeft: samenwerken, groei, kader en verbinden.

Een verslag van de discussies in de groepen kan je hier vinden.

Aan het eind is er vervolgens een groepje naar voren gekomen van 3 mensen die met deze uitkomst aan de slag gaan:

Greg Jones

Elly Tournoy

Erik Pijpensteel

Zij gaan de pijnpunten in de organisatie proberen boven water te krijgen. Een ander concreet actiepunt is een duidelijke omschrijving van alle taken die er binnen de club liggen, van uitvoerend tot bestuursfuncties. Dit overzicht is hier te vinden (let op, 10Mb)