Ruben Monasch Pupil vd Week Eindhoven AV

zaterdag 23 maart 2013 - 07:33u  |  heren 1

Ruben Monasch is zondag 24 maart Pupil van de  Week bij de wedstrijd Eindhoven AV 1 - LSV.

Ook in de tweede helft van dit seizoen krijgen pupillen bij Eindhoven AV de kans een keer met de 'grote jongens' het veld op te gaan. Bij elke thuiswedstrijd van heren 1 kan één van de pupillen van de vereniging meelopen. Ook mag je even een balletje mee trappen. Om te bewijzen dat jij het was, krijg je een oorkonde op naam!

Meedoen? Meld je nu aan als Pupil van de Week! Vul dit formulier in en lever het in bij de bar van de kantine. Of stuur een mailtje met dezelfde gegevens.

Tags: Eindhoven AV, pupil van de week, heren 1