Demonstratiewedstrijd nieuw pupillenvoetbal

donderdag 30 maart 2017 - 19:20u  |  Accommodatie

Na de zomer gaat er een hele grote verandering plaatsvinden in het mini- , JO8 en JO9 voetbal. De kinderen in deze afdelingen gaan op een veld van andere afmetingen voetballen en het al oude 7 tegen 7 wordt 4 tegen 4 of 6 tegen 6, dit alles met als doel om het voetbal in het veld en langs de lijn nog aantrekkelijker te gaan maken dan nu. Een eerste aanzet tot innovatie van het gehele Nederlandse voetbal.

Een jaar later in 2018, volgen de afdelingen JO10, JO11 en JO12; al met al een hele ingrijpende verandering in het Nederlandse voetbal.

Om te laten zien wat er allemaal gaat veranderen gaan wij een demonstratiewedstrijd organiseren met deze nieuwe uitgangspunten.
Deze training wordt verzorgd door de kinderen en trainers van JO8-1, alle kinderen en ouders die er na de zomer mee te maken krijgen zijn ook uitgenodigd.
De werkgroep binnen de club, realiseert zich dat jullie natuurlijk ook goed op hoogte moeten worden gebracht van deze veranderingen en nodigen dan ook  jullie van harte uit om ook de demo te bezoeken.

Ons idee, laat op zaterdag 22/4 je andere verantwoordelijkheden even voor wat ze zijn en werk mee aan de toekomst van de club, met andere woorden kom en laat je kennis bijspijkeren en jouw betrokkenheid bij deze verandering blijken.
Aanvang 11 uur.

Tot dan!!