Mobiel DWF: info, instructie avond en digitale pas

maandag 28 augustus 2017 - 19:22u  |  Accommodatie

Vanaf het seizoen 2017/'18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Hiervoor moet je wel eerst de (gratis) app "wedstrijdzaken" downloaden (voor Apple/IOS en Google/Android).

Alle info hierover lees je hier op de site van de KNVB. De bedoeling is dat er ook nog een instructieavond georganiseerd wordt, zodra een datum bekend is kan je dat hier lezen.

Onderdeel van het digitale wedstrijdformulier is de afschaffing van de spelerspassen. Ook dit wordt via de app geregeld.
LET OP: er is voor de digitale spelerspas wel nog een pasfoto nodig. Mocht je via het secretariaat de vraag krijgen een pasfoto in te leveren, zorg dan dat je dat zo spoedig mogelijk doet. Zonder digitale spelerspas kan je namelijk niet meespelen (net als vroeger bij de plastic spelerspas).

Op dinsdag 29 en woensdag 30 augustus tussen 17.30 en 20.30 uur kunnen er nog digitale spelerspassen gemaakt worden bij het secretariaat.

Ga jij het komende seizoen aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken app? Pak dan de KNVB instructievideo's over de app erbij. We laten je stap voor stap zien hoe je alle wedstrijdzaken in de app vastlegt. Handig toch?! Check hier de video's:

Veel succes!