hulp gezocht voor nieuwe site en club-app

dinsdag 19 september 2017 - 23:47u  |  Accommodatie

Hulp gezocht voor bij nieuwe site en club app

Wil jij de club helpen met een nieuwe site en een eigen app? Meld je dan aan voor de werkgroep.

De site is dringend aan vernieuwing toe. Bovendien willen we als club beter aansluiten bij de huidige manieren van communiceren zodat we de juiste informatie beter bij de juiste mensen kunnen krijgen. Andere clubs zijn ons hier al in voorgegaan en wellicht hebben jullie zelf hier ook al ervaring mee bij andere sporten.

Wat willen we?
De mogelijkheden in kaart brengen van hoe we willen communiceren (site, eigen app, nieuwsbrief, social media, schermen in de kantine etc).
(Bestaande) systemen zoeken die hier bij aansluiten.
En natuurlijk de echte implementatie uitvoeren en zorgen dat het in de toekomst onderhouden kan worden.
Dit alles kan natuurlijk niet in een paar weken en we willen ook niet over 1 nacht ijs gaan. Als we een groep enthousiaste mensen hebben kunnen we aan de slag en kunnen we een plan maken. Streven is uiterlijk bij start volgend seizoen (2018) maar eerder zou natuurlijk mooi zijn.

Wat zoeken we?
Je hoeft echt geen IT-er te zijn om mee te doen. Vind je het leuk om over communicatie na te denken, met  vormgeving en huisstijl aan de slag te gaan of met de implementatie en het uiteindelijk gebruik te beginnen meld je dan aan. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er in kan steken (veel zal ook in eigen tijd kunnen, eindeloos vergaderen moeten we voorkomen). Als je er aan begint moet er wel de wil zijn om het samen ook af te maken.

Momenteel zijn we al met 2 mensen, maar we zoeken er nog meer.
Heb je interesse? Of wil je meer info? Mail dan naar communicatie@fc-eindhovenav.nl