Teamfoto's maken op 28 oktober en 4 november

vrijdag 20 oktober 2017 - 06:41u  |  Accommodatie

Beste trainers/Leiders & coördinatoren,

Op zaterdag 28 oktober gaan de eerste teams op de team foto.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met voldoende tijd tussen foto en aanvang thuis wedstrijd.
Zaterdag 4 november volgt er nog een foto ronde voor de overige teams.

Het schema is hier te vinden.

De groene tijdvlakken zijn voor teams die op zaterdag 28 oktober niet thuis spelen maar al wel vast op de foto willen en dit kunnen combineren met de voorbespreking in de kantine.
Wil je hier als (nog) niet ingedeeld team gebruik van maken mail dan uiterlijk woensdag 25 oktober naar sponsoring@fc-eindhovenav.nl. ( We het eerst komt mag als eerste kiezen! er volgt een bevestiging na aanmelding)

Deze foto's worden gebruikt voor op onze website, in de kantine en eventueel in sportlink (naar wens van team) en zijn een leuk aandenken voor de spelers zelf.
Er is een professionele fotograaf geregeld. De foto's worden gemaakt in de ruimte tussen de kantine en de kleedkamers. GRAAG TIJDIG zoals in schema vermeld met een compleet team in Wedstrijdkleding (of voor teams met een sponsor sponsor kleding) aanwezig zijn op de in het schema vermelde tijden.

Aangezien het fotograferen van 52 teams veel tijd en moeite met zich mee brengt rekenen wij op jullie medewerking om ook dit jaar weer geslaagde foto's te kunnen maken.
We kunnen hierdoor helaas niet afwijken van de gemaakte planning. De planning zal ook opgehangen worden in de kantine & vermeld op de website.

Met sportieve groet,

Inge, Per en Patricia