Vrijwilligers-passe-partout 2018

Onderwerp: Gratis passe-partout voor zwembaden en schaatsbaan 2018
Aan: Service Eindhovendoet <service@eindhovendoet.nl>

Beste organisatie,

Nieuws wordt door ons zo goed mogelijk verspreid via de digitale weg zoals een nieuwsbrief, het platform Eindhoven Doet en onze social media.
Omdat we weten dat niet iedereen digitaal bereikbaar is vraagt Vrijwilligerspunt jou, als contactpersoon, om alle vrijwilligers binnen jouw organisatie over het volgende te informeren.

De actie van het gratis passe-partout voor zwemmen en schaatsen wordt opnieuw met een jaar verlengd. Met dit gratis passe-partout (ter waarde van € 50,00) kunnen vrijwilligers in 2018 extra voordelig zwemmen bij het ir. Ottenbad en bij Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Tevens kunnen ze in het winterseizoen voordelig schaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven. Bij het gebruik van het passe-partout geldt een bijbetaling van € 2,00 per bezoek (prijswijzigingen voorbehouden).

Als men als vrijwilliger ingeschreven staat op http://www.eindhovendoet.nl dan kan menvanaf maandag 18 december tijdens de openingstijden een waardebon voor het gratis passe-partout ophalen bij Vrijwilligerspunt.
Meer informatie over het passe-partout en de openingstijden staat in de bijgevoegde bijlage.

met vriendelijke groet,

Team Vrijwilligerspunt