Verslag Henk Driessen B-toernooi (10 mei 2018)

vrijdag 18 mei 2018 - 11:04u  |  Toernooien

Het Henk Driessen-toernooi voor de B kende deze editie weer vele winnaars.

Er lijkt een mooie traditie geboren.

Gingen de eerste wisselbekers in 2017 naar DVS (hoge categorie) en Tongelre (lage categorie) dit jaar ging de trofee voor de lagere categorie naar Vlaardingen terwijl die voor de hogere klasse in Eindhoven bleef.

Hieronder, de reactie van een trotse trainer/coach JO17-1:

"Onder prima omstandigheden nam de JO17-1 het in het Henk Driessen toernooi op ons eigen sportpark op tegen ploegen die 1 en zelfs 2 klassen hoger uitkomen in de competities. De JO17-1 legde een goed potje voetbal op de mat en met 3 overwinningen en 1 gelijkspel bleef de wisseltrofee in eigen huis. Er lijkt dit jaar geen einde te komen aan de fantastische resultaten van onze JO17-1. Behalve de overwinning op het toernooi werden op 1 gelijkspel na alle officiële wedstrijden dit seizoen gewonnen. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie strijden ze nu ook voor het kampioenschap in de voorjaarscompetitie en spelen ze op donderdag 17 mei ook de halve finale in de beker.

De JO17-1 wil de organisatie en alle vrijwilligers bedanken voor deze mooie dag."                                                                                          -Marc van Rooij

Hieronder de bijdrage van Vlaardingen (hun JO17-6 schoof in een spannende finale hun eigen JO17-3 terzijde)

"We hebben het ook erg naar ons zin gehad en onze mannen waren verguld met de 1e en 2e plaats. Ik ben er vandaag ook bij geweest als begeleider van onze 17-6. Met name de scheidsrechters waren prima.

Namens alle begeleiders wil ik jullie bedanken voor een toernooi waar we er een feestje van konden maken en wat de moeite waard was om de afstand te rijden wat we nu hebben gedaan.
Nogmaals dank voor het toernooi van vandaag"                                                                                                      -Ed de Koning (Toernooi Commissie VFC).

Zie ook de rapportage op de site van VFC Vlaardingen: http://www.vfcvlaardingen.nl/vfc-verovert-eerste-en-tweede-plaats-bij-fc-eindhoven/

Daar is ook een link naar een fotopagina te vinden.

Zomaar een selectie:

Volgend jaar valt Hemelvaart op 30 mei.