AVG

vrijdag 25 mei 2018 - 08:56u  |  Vereniging

 


Dit bericht is automatisch gearchiveerd en derhalve ontdaan van alle afbeeldingen. Reageren op dit bericht is niet langer mogelijk.


Voor meer achtergronden van de "Algemene Verordening Gegevensbescherming" zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Algemene_verordening_gegevensbescherming en https://en.wikipedia.org/wiki/General_Data_Protection_Regulation.

 

Een onderdeel daarvan is het gebruik van emailadressen. Voor verenigingen zijn emailadressen onmisbaar en de KNVB eist ook dat al haar leden een werkend emailadres beschikbaar stellen. Wij als club gebruiken dezelfde persoonsgegevens als de KNVB.

Verder hebben wij er jaren geleden al voor gekozen om als club geen berichten naar alle leden te sturen. Ons beleid is dat leiders en trainers van teams in direct contact staan met de spelers en de club zorgt dat coordinatoren en leiders over de juiste noodzakelijke informatie beschikken over alleen de spelers die onder hun verantwoordelijkheid vallen. We vragen leiders en coordinatoren altijd vertrouwelijk met persoonsgegevens om te gaan.

 

We verwachten dat leden de algemene informatie via leiders/coordinatoren en via deze webste verkrijgen.

 

Info: communicatie@fc-eindhovenav.nl