Introductie Wim Dijkhoff

zaterdag 22 september 2018 - 06:10u  |  Accommodatie

Zoals de meesten al wel gezien hebben rijdt er sinds het einde van vorig seizoen een nieuwe vrijwilliger in zijn rolstoel rond bij FC Eindhoven AV.

Hoog tijd om Wim Dijkhoff dus eens voor te stellen.

Wim is een echte Eindhovenaar. Bijna 66 jaar gelden geboren in Tongelre, opgegroeid in Stratum, Gestel en Woensel. Als kleuter was hij al bezoeker van FC Eindhoven.
In zijn jeugd heeft Wim gevoetbald in C en B elftallen van Veloc. Helaas is hij na een auto ongeluk op zijn 16e moeten stoppen met actief voetballen.
Wim is echter niet stil gaan zitten. Hij is grensrechter geweest bij WWZ, Woenselse Boys en Helmond Sport. Na een verhuizing naar Nieuw Bergen kwam hij bij RKVV Montagnards terecht waar hij eerst leider en grensrechter van de C2 werd en later van de A1, het team waar de broers van Lieke Martens in speelden. Ook heeft hij zich daar ingezet als wedstrijdsecretaris.
In 2011 werd er bij Wim MS geconstateerd en is hij hierdoor noodgedwongen in zijn rolstoel beland. Na een zware operatie is Wim in maart 2011 voor revalidatie weer in Eindhoven terechtgekomen en is hij net als vroeger weer naar de wedstrijden van FC Eindhoven gaan kijken.
Van het een kwam het ander waardoor Wim als vrijwilliger bij onze club beland is. Wim is onze meest mobiele gastheer. Hij wijst uit- en thuis-spelende teams de weg naar de juiste kleedkamers en geeft door waar zijn kunnen intrainen. En Wim zal zeker teams aanspreken als ze op het verkeerde veld intrainen!

We zijn heel blij dat Wim de club is komen versterken. En zo zie ja maar, zelfs een rolstoel hoeft geen belemmering te zijn om je als vrijwilliger voor de club nuttig te maken.