MO17-1 kampioen in de landelijke divisie

donderdag 15 november 2018 - 20:33u  |  Meiden

MO17-1 kampioen in de landelijke divisie

De MO17-1 is afgelopen zaterdag (10 november) de eerste kampioen geworden in de nieuwe landelijke divisie oost. In een matige, doch eenzijdige wedstrijd werd HHC Hardenberg met 1-0 verslagen. Omdat concurrent Eldenia verloor van Woezik is Eindhoven onbereikbaar geworden voor de concurrenten. Een geweldige prestatie voor de meiden o.l.v. de nieuwe trainer Bjorn Janssen en Jeroen van Rooij. In de 7 wedstrijden die de MO17 speelde kwam zij eigenlijk nooit echt in de problemen, alleen de wedstrijd tegen vv de Meern duurde het te lang (pas in de laatste 10 min) voordat Eindhoven tot scoren kwam. Dat is ook direct de belangrijkste zwakte van de MO17, dat veel moeite heeft met scoren en het verschil te maken.

De Eindhovense meiden gaan in december spelen tegen de beste teams uit de westelijke poule. En kampioen in west wordt Feyenoord, dus we kunnen ons gaan opmaken voor het prachtige affiche: FC Eindhoven - Feyenoord op zaterdag 8 december.