Genneper Parken Loop 6-Jan-2019

donderdag 29 november 2018 - 08:29u  |  Accommodatie

Meer actuele info op facebook https://www.facebook.com/GenneperParkenLoop2019

Welkom op de Facebookpagina van de Genneper Parken Loop 2019!

De 13e editie zal plaatsvinden op 6 januari 2019. Met vier verschillende afstanden is dit een ideale loop voor gezinnen, beginnende en getrainde lopers om sportief het nieuwe jaar in te gaan.
Zo is er weer de traditionele de Joop Veelenturf Run van 2 km en ook wat langere afstanden van 4km, 8km en 14km.

Deze loop wordt georganiseerd door Stichting For You, een stichting die zich inzet voor de E-teams rond de Genneper Parken. De inschrijfgelden voor deze loop zijn als volgt:
- 2km (start 10:00) € 4,00 per deelnemer
- 4km (start 10:30) € 10,00 per deelnemer
- 8km (start 11:30) € 10,00 per deelnemer
- 14km (start 11:00) € 10,00 per deelnemer

Ook als je niet deelneemt is er van alles te doen bij de start en finish van de loop. Dit alles zal plaatsvinden bij HC Oranje-Rood. Er zullen verschillende sportverenigingen uit de Genneper Parken zich voorstellen. Ook staan er gezellige eet- en drankkraampjes. Ook in het clubhuis kan er van alles gedaan worden.

De deelnemers krijgen aan het einde van de dag een lekkere warme kop erwtensoep, een handdoek van de GP Bulls en natuurlijk de eeuwige roem van het voltooien van de loop.
Reguliere inschrijvingen gaan via www.inschrijven.nl en is mogelijk vanaf 31 oktober.

NIEUW DIT JAAR!
Sportteams kunnen zich aanmelden voor de Joop Veelenturf Run of de 4km. Hierdoor gaan teams niet alleen gezond van start, maar ontvangen zij ook een groepskorting.
Stuur samen met je hele team (minimaal 8 personen) een e-mail naar organisatie.gpl@outlook.com; met de volgende gegevens:
- Teamnaam
- Vereniging
- Voor- en achternaam per deelnemer
- Geboortedatum per deelnemer