Parkeer-rijrichting Velddoorn-VENTweg gecorrigeerd

zaterdag 9 februari 2019 - 09:05u  |  Accommodatie

Per 26 januari 2019 is de rijrichting op de ventweg van de Velddoornweg gecorrigeerd.

Zoals al op Google Maps te zien is rijden we vanaf nu aan de noordkant (stad) de ventweg op en verlaten we die later aan de zuidkant.

Aan de zuidkant staat nu duidelijk een bord "Verboden in te rijden".

Dit betekent dat fietsers en bezoekers met de auto komend vanuit de stad (Noorden) meteen de ventweg kunnen pakken. Parkeerders hoeven dus niet meer eerst helemaal door te rijden en te keren.

Dit is voor onze club en bezoekers een vrij ingrijpende verandering en het is belangrijk dat iedereen zo snel mogelijk op de hoogte gebracht wordt.

We hebben een speciaal emailadres in het leven geroepen voor vragen: parkeren@fc-eindhovenav.nl.

We kunnen nog vrijwilligers gebruiken die op drukke tijden (zeker de eerste zaterdagochtend van de competitiehervatting) mee willen helpen de weg te wijzen en uitleg te geven.

Deze wijziging is in nauwe samenwerking met de gemeente tot stand gekomen.