Da1 in 1/4e finale Brabant Cup tegen Beerse B. Da1

vrijdag 1 maart 2013 - 18:08u  |  Vereniging

Eindhoven AV  Da1 is het enige clubteam dat doorgaat naar de kwartfinale van de Omroep Brabant Cup. De tegenstander daarin is Beerse Boys Da1. DA1 speelt thuis. De andere kwartfinales zijn Hilvaria-OVV'67, FC Cranendonck-HVCH, Wilhelmina Boys-Nuenen. De wedstrijden moeten voor eind april gespeeld zijn. Daarna volgt dan weer de loting voor de halve finales.

Dames 1 heeft in de 2e ronde met 12-0 gewonnen van de dames van SSC'55 uit Sprang Capelle. D1 was minder fortuinlijk: tegen 1e klasser Brabantia werd het 0-2. E1 werd hardhandig uit de cup gezet door Emplina: 1-10. De uitslag van F1 is niet bekend.

Tags: Eindhoven AV, Omroep Brabant Cup, bekerwedstrijden, Dames 1