• Welkom op de nieuwe website van FC Eindhoven AV

• Een nieuwe website

Na vele jaren trouwe dienst hebben we nu afscheid genomen van onze oude DixMedia website en zijn overgestapt op een modernere website die volledig gelinkt is met de KNVB clubdatabase Sportlink. De nieuwe site was op de achtergrond al een tijdje in de lucht. Vanaf 7 mei 2020 komt iedereen via https://www.fc-eindhovenav.nl/ op de nieuwe website terecht.

• Vanaf september start de Fabian Hofwijks mini academy weer !!!

• Wilt u uw kind laten kennismaken met het voetballen ?  Leren wat het is om spelenderwijs in teamverband te sporten ? Of voetbalt hij of zij al elke dag in de tuin of op straat en school ?  Dan is uw kind van harte welkom om proeftrainingen te volgen bij FC Eindhoven AV !

Trainingen mini's

Onze mini's (leeftijd 5-6 jaar) trainen elke zaterdag in principe op het hoofdveld.

Om 9.30 uur verzamelen we om in te spelen. De echte training kan dan 9.45 uur starten en duurt tot ongeveer 10.45/11 uur.

De trainingen vinden plaats onder leiding van ervaren clubtrainers met hulp van enkele enthousiaste jeugdspelers van de club.

Officiële wedstrijden spelen de toekomstige sterren van FC Eindhoven AV nog niet, maar een deel van de oudste mini’s is wel vanaf dit seizoen gestart met 4 tegen 4 wedstrijdjes als JO7-1.

Meer informatie voor nieuwe mini’s staat hier: informatie voor nieuwe mini's.

Heb je interesse in onze mini's of wil je een keer proeftrainen? Neem voor meer informatie contact op: mini-coordinator@fc-eindhovenav.nl.